API

Her har vi samlet kommandoer du kan benytte i oppsett og bruk av KeyChat. Kommandoene har gjerne egne artikler knyttet til seg.

Ta gjerne kontakt med oss om vi kan bistå på noen måte!

Hent kildekoden fra KeyChats adminpanel under «Get the code» og «Advanced». Endringer du ønsker å legge inn kan gjøres under « // Place your KeyChat JS API code below»

<!-- begin KeyChat code -->
<script type="text/javascript">
  (function() {
    var se = document.createElement('script'); se.type = 'text/javascript'; se.async = true;
    se.src = '//commondatastorage.googleapis.com/key-chat/js/ikke klipp og lim da det kan ha kommet oppdateringer:) js';
    var done = false;
    se.onload = se.onreadystatechange = function() {
      if (!done&&(!this.readyState||this.readyState==='loaded'||this.readyState==='complete')) {
        done = true;
        // Place your KeyChat JS API code below
        KeyChat.openProactiveChat(true, true); // Åpner proaktiv chat ved sidelasting
        KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(5); //Proaktiv hilsning er åpen 5 minutter før det lukkes automatisk
        KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(0); //Proaktiv hilsning lukkes ikke før bruker trykker det bort
        KeyChat.setNoProactiveChatDelay(1); //Ny hilsning etter 1 minutt dersom bruker lukker vindu
        KeyChat.setTimeout('SnapABug.openProactiveChat();', 5000); // Venter 5 sekunder før den viser hilsen
        KeyChat.allowProactiveChat(false);//Hindrer proaktiv hilsning fra å komme opp på siden
        KeyChat.setLocale('de'); //Setter annet språk enn det som er satt opp i adminpanelet
        KeyChat.setChatFormPosition('c'); // Viser vinduet midt på skjermen

KeyChat.setDescription('Jeg vil vite mer om dette produktet'); //Fyller ut den besøkendes første melding
        KeyChat.getAgentStatusAsync(function(online) { //Finne ut om chatten er betjent
              if (online) {
                      alert('Agenter er online');
                      //Ekstra kode inn her
                } else {
                      alert('Ingen er tilgjengelig for chat');
                      //Ekstra kode inn her
                }
         }
       });

}
    };
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(se, s);
</script>
<!-- end KeyChat code -->