Starte en chat fra lenke/bilde

KeyChat har mange muligheter for å skreddersys til akurat ditt behov og du behøver ikke mer enn en grunnleggende forståelse av hvordan en nettside fungerer for å kunne lage avanserte og elegante løsninger for din nettside.

På http://keychat.no/ kan du starte en chat med oss ved å trykke på en lenke i toppmenyen. Dette en en innebygd funksjon i KeyChat. Kodesnutten dere må lime inn på siden for å få tilrettelagt for dette er tilgjengelig i KeyChat-adminpanelet → style → advanced

Dersom du ønsker at lenken for å starte en chat ikke skal være et bilde, men tekst kan du gjøre slik: <a href="#" onclick="return KeyChat.startLink();">Trykk her for å snakke med oss</a>

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om vi kan bistå på noen måte. Send da en e-post til support@keyteq.no, så vil vi bistå etter beste evne.

PS: Husk at KeyChat må være lagt inn på siden og nettsiden må også ha kodesnutten som ligger under «Get the code» i adminpanelet.

Relaterte poster:

Finne ut om KeyChat er betjent via Javascript