Starte proaktiv hilsning automatisk ved sidelasting

KeyChat gir automatisk en proaktiv hilsning til de besøkende på siden. Minstetiden før denne hilsningen kommer er imidlertid 15 sekunder. Dersom du ønsker at hilsningen skal komme umiddelbart kan du gå til KeyChats adminpanel --> get the code --> advanced. Ved å lime inn denne kodesnutten og kommentere inn «KeyChat.openProactiveChat(true, true);» vil hilsningen komme automatisk.

Du kan også sette at proaktiv hilsning skal komme mellom 0-15 sekunder om ønskelig. Dersom du ønsker hilsning etter 15 sekunder bør endres i KeyChat adminpanelet.

setTimeout('SnapABug.openProactiveChat();', 5000);

Det andre parameteret her (5000) er antall millisekunder det skal ta fra siden er lastet til hilsningen vises.

Dette kan dere bruke i eksempelvis nyhetsbrevene deres. Dere kan legge inn en knapp der det står «snakk med oss». Når brukeren trykker på knappen blir han/hun sendt til http://min-supre-nettside/nyhetsbrevchat. På denne siden har dere lagt inn scriptet og chatten starter automatisk. Lurt, ikke sant? :)

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om vi kan bistå på noen måte!