Endre utformingen på dialogboksen

Dersom du ønsker, kan KeyChat-dialogvinduet skreddersys til å passe inn enda bedre på designet på sidene deres.

For å skreddersy dialogvinduet ber vi om at du gjør følgende:

1) Last ned malene som er lagt ved i denne artikkelen og bruk dem som utgangspunkt. Dette er malen som benyttes som standard dersom dere ikke ønsker å gjøre endringer. Send oss en fil (Photoshop PSD eller Gimp-format) til support@keyteq.no der ønsket design fremkommer. Dersom ditt firma ikke har designere som kan gjøre dette bistår vi gladelig.

2) Vi legger designet inn i deres KeyChat-konto.

3) Ferdig!

Du kan endre på farge, størrelse og utforming. Her er det bare fantasien som setter grensene! :) Knappen «Chat med oss» og «Send inn (epost)» legges inn via CSS og vil ikke kunne erstattes med bilder/ikoner på knappen.

Skjemaet man får ved å trykke på «hjelp»-knappen («prechat»-skjemaet) kan være i landskaps- eller portrettutforming avhengig av om du ønsker å vise ekstra informasjon. Dette er nyttig dersom dere vil bedriftens FAQ-seksjon og således unngå unødvendige henvendelser de besøkende kan finne selv. Eksempel på dette er vedlagt i denne artikkelen.  FAQ-seksjonen henter informasjonen i en iFrame på deres nettsted. Dere trenger da ikke oppdatere deres FAQ på flere steder.

Ta gjerne kontakt med oss for et pristilbud for å skreddersy KeyChat-vinduet til deres ønsker.

Dersom du har spørsmål må du mer enn gjerne kontakte oss på support@keyteq.no - eller på Keychat selfølgelig :)