Endre plassering av dialogboksen

Dialogboksen kommer som standard nederst til høyre på skjermen til den besøkende. Om ønskelig kan du endre dette til å passe deres behov. For å endre plasseringen av dialogboksen trenger du bare å lime inn en ekstra kodelinje i koden som du henter under KeyChats administrasjonspanel («get the code» og «advanced»).

Under linjen med teksten «//Place your SnapEngage JS API Code below» legger du inn en av kodesnuttene under.

KeyChat.setChatFormPosition('tl'); - Øverst til venstre
KeyChat.setChatFormPosition('tr'); - Øverst til høyre
KeyChat.setChatFormPosition('bl'); - Nederst til venstre
KeyChat.setChatFormPosition('br'); - Nederst til høyre
KeyChat.setChatFormPosition('c'); - Midt på skjermen

Enkelt, ikke sant?  Om du lurer på noe må du mer enn gjerne gi oss en lyd. Ta også gjerne en titt på vår API for eksempel på funksjonen.

Ha en finfin dag videre og lykke til!