Justere proaktiv hilsning.

I denne artikkelen har vi forsøkt å gruppere ulike endringer du kan gjøre med hvordan den proaktive hilsningen oppfører seg når de besøkende er på din nettside.

Justere tiden før en proaktiv hilsen forsvinner

Når de besøkende kommer inn på din nettside er KeyChat som standard satt opp til å gi en proaktiv hilsning etter den besøkende har vært en stund på siden. Dette vinduet forsvinner etter et par minutter dersom den besøkende ikke starter en chat med dere.

Om dere ønsker kan dere endre tiden vinduet viser ved en liten endring i scriptet som dere legger på sidene.

Kommandoen er:

KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(antall minutter inn her);

1. Hent den koden under «advanced» på «get the code» i admin KeyChat-adminpanelet

2. Dersom du allerede har lagt inn KeyChat på din nettside ersatter du eksisterende kode med koden fra punkt 1. NB: Legg koden nært </body>-taggen dersom det er mulig.

3. I rammen som er markert i punkt 1 legger du inn følgende kode:

KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(antall minutter inn her);

4. Ferdig! :)

Eksempel:
      if (!done&&(!this.readyState||this.readyState==='loaded'||this.readyState==='complete')) {
        done = true;
        // Place your KeyChat JS API code below
        //KeyChat.openProactiveChat(true, true); // Example: open the proactive chat on load
   KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(4) //Vinduet vises i 4 minutter

KeyChat.setNoProactiveChatDelay(1); //Ny hilsning etter 1 minutt
      }

Dersom du skriver KeyChat.setProactiveAutocloseDelay(0) vil vinduet ikke forsvinne av seg selv før brukeren trykker på «x»-symbolet for å lukke vinduet.

Justere tiden før ny proaktiv hilsen dukker opp dersom bruker har trykket bort vinduet.

Dersom en besøkende trykker bort vinduet med den proaktive hilsningen vil det ikke dukke opp ny proaktiv hilsning på 30 minutter. Dette er for å unngå å unødvendig plage deres besøkende.

Dersom dere ønsker å overstyre standardinnstillingen lar dette seg gjøre med kodesnutten:

KeyChat.setNoProactiveChatDelay(Antall minutter inn her);

Se eksempel i veiledningen over.

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om vi kan bistå!