Hindre proaktiv hilsning på noen sider

For å forhindre den proaktive hilsningen fra å dukke opp noen av sidene deres, men dere ønsker fremdeles å gi mulighet for at brukerne selv kan starte en chat kan dere benytte en kodesnutt som tar høyde for dette.

Hent KeyChat-koden fra KeyChats adminpanel og lim inn koden under linjen

// Place your SnapEngage JS API code below
KeyChat.allowProactiveChat(false);

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om vi kan bistå på noen måte!

Ta også gjerne en titt på vår API og våre andre sider for justering av proaktiv hilsning.