KeyPublisher 7.3 beta lansert

- Feature: Sentralisert loggesystem for debug og avvik med unntakshåndtering
- Feature: WebDAV-støtte for mediebiblioteket
- Optimalisering: Seksjonsstøtte for produkt/artikkel URL-er
- Mal: Mulig å skrive ut URL som fullfører betaling/ordre for Dibs/BBS i ordremal
- Mal: Mulig å sende parametre med externalmodule.execute-kall fra checkout
- Mal: [order.officialorderid] i ordremaler
- Bugfix: Periodiske oppgaver kunne slutte å fungere
- Bugfix: Kjøring av metotekall gjennom /external/ URL-er, kunne feile
- Bugfix: Søkeresultat kunne vise feil treff på side 2 og oppover
- Bugfix: CSS ble ikke alltid inkludert på dev-område som utlogget bruker