Følg

Enkelte utilgjengelige tjenster!

Vi beklager på det sterkeste, men enkelte av våre tjenester er utilgjengelig i en kort periode i dag. Det arbeides med å få disse online så fort som mulig, og vi holder alle løpende oppdatert så fort det er nytt å melde!

 

Mvh

Keyteq Drift

Var denne artikkelen nyttig?
1 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

5 Kommentarer

 • 0
  Avatar
  Alexander

  Vi har satt inn ekstra kapasitet for å løse problemene rundt våre tjenester.

  Ny oppdatering følger om 30 minutter.

 • 0
  Avatar
  Alexander

  Grunnen til dagens nedetid, skyldes at brannveggen som sørger for sikkerheten til våre tjenester er ustabil. Enkelte forespørsler mot våre brannvegger går igjennom, men på langt nær alle.

  Vi venter statusoppdatering fra vår driftsansvarlig innen kort tid, og vil poste disse her.

 • 0
  Avatar
  Alexander

  Det arbeides på spreng for å få bukt med problemene på vår firewall. Vi beklager på det sterkeste det vi nå opplever, og vi vet hvor viktig web er for våre kunder.

  I morgen vil det gå ut en e-post med detaljert beskrivelse av hendelsesforløpet, og hvilke tiltak vi skal iverksette for at dette ikke skal skje igjen!

 • 0
  Avatar
  Alexander
  Dagens nedetid skyldes et massivt angrep mot en av våre kunder. Angrepet består primært av 150 000 forespørsler i sekundet mot tjenesten. Dette fører til at brannveggen sperrer forespørslene ute, men pga angrepets størrelse, klarer ikke brannveggen å behandle besøk til våre øvrige kunder. Vi jobber sammen med vår linjeleverandør og underleverandør for å sperre angrepet. Samtidig installerer vi en enda kraftigere brannvegg. Dette skal være nok til å motstå angrepet, og sikre oss mot eventuelle fremtidige angrep av denne størrelsen. Hvis noen har behov for flere detaljer, eller ønsker å snakke med meg om dette, er jeg tilgjengelig på telefon 411 22 411.
 • 0
  Avatar
  Alexander
  Angrepet er stoppet, og flere av våre tjenester er igjen online.

  Vi oppdaterer status fortløpende.
Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk