KeyPublisher 7.4 lansert

- Feature: Kabinett

- Feature: Relasjoner

- Feature: KeyFrame apps

- Feature: Eksterne betalingsløsninger via apps

- Bibliotek: TinyMCE 3.3.9.2

- Bibliotek: jQuery 1.4.3

- Attributt: Nytt: Ekstern modul med custom GUI

- Mal: [keyframe.display(action)]. Action kan være /Search.index f.eks

- Mal: [articles.countincategory(categoryId)] Hente ut antall artikler på side

- Mal: [sections.currentsectionid] Hente ut nåværende seksjons id

- Mal: [categories.isincurrentpath(categoryId)?JA::NEI] Sjekke om categoryId er nåværende struktur

- Mal: [request.name] Støtter nå 1 eller 2 parametre. p1 = extId, p2 = typeId. p2 er default category. Eks: [request.name(21,product)]

- Mal: [product.values.filesize.Filattributt(false)] Filstørrelse, parameter angir formatert eller ikke.

- API: Mulig å sortere søkeresultat på dato

- API: Interceptors for søkeindeksering av produkt/artikler/sider

- API: Interceptors for sletting og avpublisering av artikler

- API: Contextmenu plugins

- API: Import-klasser for sider, artikler, produkter og relasjon

- API: Mulig å slå på DIBS testmodus og sette DIBS account ved ordreoppretting

- Optimalisering: Støtte for overstyring av innstillinger på seksjonsnivå

- Optimalisering: Støtte for URL-er relativ til seksjons rotside

- Optimalisering: [product.variants.printvariantsjson] i produktmal inkluderer nå priser formatert og uformatert.

- Optimalisering: Ajax kall ShopAjaxController::getShippingFeeByJSON oppdatert til å returnere totalpriser og alle priser i tillegg formatert

- Optimalisering: Nedskalerte bilder >800x600 tillatt i innholdsmaler/listemaler

- Optimalisering: Støtte for avansert lager status i kelkoo integrasjon

- Optimalisering: HTML 5 doctype

- Optimalisering: Slett artikkel knapp i verktøylinjen, samt mulig for ikke administratorer å slette artikler på sider med slette tilgang

- Optimalisering: Mulighet for å melde på bruker til nyhetsbrev fra utsjekk

- Optimalisering: Eksport av skjema data til csv

- Optimalisering: Linjeskiftstøtte i svar på mail i skjema modul

- Optimalisering: Linksjekker gir ikke feilmelding lenger ved response kode 500 og høyere

- Optimalisering: Flytting av sidestrukturer