Driftsavbrudd 29.07.2013

Vi har hatt et driftsavbrudd fra ca kl 8.50 til 9.40 i dag som har berørt nesten samtlige av våre tjenester.

I følge vår linjeleverandør har det vært et strømbrudd i området rundt vårt datasenter som har skapt problemer med linjeleveransen. Alt i vårt datasenter har kjørt som normalt i denne perioden, aggregat og batteridrift har fungert som det skal, men linjebruddet har likevel forårsaket nedetid. Vår linjeleverandør kommer tilbake til oss med rapport på hvordan dette kunne skje.