0

Hvordan forhåndsvise en side

For å forhåndsvise en side må man være innlogget.

Når man har jobbet ferdig med en side, ønsker man å forhåndsvise siden. Dette er i utgangspunktet nødvendig, da siden alltid skal være lik det ferdige resultatet.

Hvis man ønsker å fjerne blyantene rundt på siden, klikker man på blyant knappen i verktøylinjen.

Kundesenter___Keyteq_AS_i_Bergen_Hordaland___Logget_inn.png

I enkelte tilfeller, ønsker man også å se hvordan siden ser ut som utlogget bruker. Da velger man teknisk fanen, og klikker se utlogget.

utlogget.png

0 kommentarer

Logg på for å legge inn en kommentar.