0

Kort innføring i KeyPublisher

Verktøylinjen

Når man er logget inn i KeyPublisher, ser man verktøylinjen i topp av alle sidene. Her finner du alle funksjoner som trengs for å administrere nettsiden din. 

innforing-i-keypublisher1.png

 

Rediger

Som innlogget bruker, og med skrive-rettigheter, kan man enkelt redigere elementer på siden. Over innholdet som kan redigeres, ser man en blyant. Hvis du tar musen over, flyter denne ut og navnet på elementet vises. Klikker man, får man se menyen til elementet.

innholdsredigering1.png

 

Teknisk

Teknisk fane er ment for avanserte brukere som kan skrive og endre HTML og CSS. Faktisk er det her alle utviklerne jobber til vanlig. Denne fanen er det ikke nødvendig å forholde seg til som vanlig bruker.

teknisktab5.png

 

Søk

 

sokefelt5.png

Ved å skrive et søk i søkefeltet, får man straks opp søkeresultatene i en "skuff" som åpner seg under verktøylinjen. På denne måten har man alt innhold lett tilgjengelig.

På bildet under ser du hvordan et søkeresultat ser ut.

search1.png

 

Navigasjon

navigasjonsknapp1.png

En nettside kan bestå av sider som ikke vises i menystrukturen. Et eksempel på dette kan være innholdet i et ekstranett, kvitteringsside for på/avmelding til nyhetsbrev osv. Ved å klikke på navigasjonsknappen i verktøylinjen, kan man enkelt finne frem til alle sider i strukturen.

navigasjon1.png

 

Kontrollpanel

kontrollpanel_knapp1.png

 

Når man har behov for å gjøre avanserte endringer i oppsettet av siden, er kontrollpanelet stedet. I tillegg finner man her brukere, organisasjoner, artikkelarkiv, dokumentarkiv, ordrebehandling m.m.

Kontrollpanelet vises i et eget vindu. Dette vinduet skiller seg fra resten av KeyPublisher. Bruk menyen i topp for å navigere, eller benytt søket for å finne funksjoner.

kontrollpanel1.png

 

Hjem

Hjem-fanen er din personlige fane. Her vises informasjon om når du sist var innlogget, og her kan man endre oppsettet til kontoen sin. I tillegg finner du snarveier til ofte brukte funksjoner

hjemfane1.png

 

Veien videre

Bruk menyen til venstre for å navigere deg gjennom temaene i brukermanualen.

0 kommentarer

Logg på for å legge inn en kommentar.