0

Legg til medlemmer - Administrere abonnementer

 

Opprett en liste

Før du kan importere medlemmer, må du ha en liste å importere dem til. Gå til Manage Subscribers i hovedmenyen. Da får du beskjed om å opprette en ny liste. 

manage-subscribers41.png

Gi listen et beskrivende navn, som f.eks. et produkt eller en produktgruppe du selger. Det hjelper deg til å ha bedre oversikt hvis du har behov for flere lister.

newlistname5.jpeg

 

Du kan velge mellom to måter for nye medlemmer å melde seg på listen. Velger du Single opt-in, vil medlemmer bli lagt til denne listen så snart de har fylt ut påmeldingsskjemaet. Hvis du velger Confirmed opt-in, vil de motta en e-post med en link som de må trykke på for å bekrefte e-postadressen.

Klikk på Create List for å opprette listen.

 

Legg til medlemmer

Når du har opprettet en ny liste, blir du automatisk spurt om å legge til medlemmer. Hvis du har fått tillatelse fra medlemmene du vil importere, kan du fortsette importeringen ved å velge om du vil legge til medlemmer manuelt eller importere fra en fil.

newsubscribers1.jpeg

 

Legg til medlemmer manuelt

Når du legger til medlemmer manuelt, skiller du navn og e-postadresse med et komma og linjeskift. Til høyre vises eksempler på hvordan du kan og ikke kan liste medlemmer når du importerer.

Legg til medlemmer fra en fil

Hvis du skal importere medlemmer fra en fil, støtter KeyMailer import fra filer som skiller ved komma, som f.eks. Excel og Word.

 

 

Før du får lov til å gå videre, må du huke av for at medlemmene har gitt deg tillatelse til å sende e-post til dem. Klikk så på Proceed with the import.

Bla gjennom for å finne filen du skal importere fra, og klikk på Import these subscribers.

importfromfile1.png

 

 

0 kommentarer

Logg på for å legge inn en kommentar.