0

Widgets - Riktig person på riktig sted

Gitt at dere har et nettsted. Dere selger ulike produkter, har ulike avdelinger og de ansatte har ulike kompetanseområder. Ved å sette opp «widgets» vil ulike brukere («agenter») kunne betjene de ulike delene av sidene deres uten problemer.

Screenshot_23.04.13_14_32-2.png

Ved å legge inn en ny «widget» vil du kunne knytte nye brukere («agenter»), med egne proaktive hilsninger, annet oppsett av dialogboksen og integrasjon mot andre systemer i bakkant (egen Facebook-side, eget forvaltningsystem).

Hos oss har vi egne widgets for våre ulike produkter (Keysms.no, Keypublisher.no, KeyMedia.no), noe som sikrer at de besøkende kommer i kontakt med personer som kan bistå.

Tips: Legg gjerne inn brukere («agenter») som ikke har fagområde knyttet til widgeten i «Tier 2» slik at de besøkende alltid kommer i kontakt med en representant for din bedrift. Du kan lese mer om gruppering av brukere på vår artikkel for opprettelse av brukere.

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe. Vi er tilgjengelig på e-post (support@keyteq.no) - og selvfølgelig på KeyChat! :)

0 kommentarer

Logg på for å legge inn en kommentar.