0

Ulik proaktiv hilsen på ulike deler av siden

Dersom du ønsker ulik proaktiv hilsen på ulike deler av siden deres kan dette administreres under «proactive chat» i KeyChats administrasjonspanel. Minstetid for proaktiv chat er 15 sekunder. Dersom du ønsker at den proaktive hilsningen skal komme umiddelbart etter at den besøkende går inn på siden kan gjøre dette ved å lese artiklene om å starte en proaktiv hilsning ved sidelasting. Du kan også gjerne se på starte chat via javascript og finne ut om agenter er pålogget.

På bildet nederst i artikkelen har vi satt opp ulik proaktiv hilsen på de ulike språkene på en nettside. Dersom dere ønsker lik hilsning på alle sidene deres trenger dere ikke endre standardoppsettet som er:

          http*://* (ikke http*://*min-supre-nettside.no)

*-tegnet tar høyde for ulike tegn (http/https)

Et annet bruksområde kan være dersom dere ønsker én hilsen når kundene ser på produkter og en annen hilsen når kunden er i utsjekken eller på andre deler av på deres nettside. Dere kan da sette opp noe slikt:

          http*://*/kasse*
          http*://*/produkter*
          http*://*/kontakt-oss*

 

De proaktive hilsningene kalles fra bunn til topp. Det vil si at dersom dere legger inn en generell regel (fallback) må denne være helt i topp.

Håper dette kan være til hjelp, men om vi kan bistå ytterligere er det bare å ta kontakt!

Screenshot_23.04.13_14_22.png

0 kommentarer

Logg på for å legge inn en kommentar.